Deze automobilist ziet, dat er iets uit de auto voor hem wordt gegooid. Als hij herkent wat het is, schrikt hij zich rot

Het is een rustige en zonnige dat als Mohamed Mediouni op de snelweg onderweg is. Plotseling begint de auto voor hem zich vreemd te gedragen. Hij slingert wild rond en opent dan zijn raampje en twee handen gooien een bundeltje op straat. Dan geeft de bestuurder volle gas en raast ervandoor. Gelukkig is Mohamed aandachtig en ziet hij wat er op de snelweg ligt: een levende hond!

Het diertje viel hard op het asfalt, draaide zich nog een paar keer om en viel dan roerloos neer. Mohamed kan zijn auto veilig tot stilstand brengen en haast zich naar het gewonde dier. De aanblik is gewoon hartverscheurend.

Het kleine kereltje leeft nog, maar is er erg aan toe. Mohamed brengt het gewonde dier naar het dichtstbijzijnde dierenhospitaal. Nog onderweg doopt hij het dier “Buddy.” De dierenarts meet de schade op: meerdere gebroken botten, bloeduitstortingen en schaafwonden. Maar met de gepaste verzorging zou hij het wel halen.

Buddy moet vreselijk mishandeld geweest zijn, want telkens als mensen in zijn buurt komen, krimpt hij angstig in elkaar. Hij kruipt in een hoekje en begint te rillen van de schrik.

Maar de redders van Buddy hebben veel geduld. Na zes weken begint hij langzaam weer mensen te vertrouwen. Vandaag is hij nog nauwelijks herkenbaar, en geniet hij weer met volle teugen van het leven.

Buddy helemaal genezen
Buddy helemaal genezen

Buddy overleeft een vreselijke mishandeling
Buddy overleeft een vreselijke mishandeling
Buddy overleeft vreselijke mishandeling
Buddy overleeft vreselijke mishandeling