7 redenen waarom het Horse Awareness Event op je wishlist hoort.

Horse Awareness Event: Nalanta

1. Horse Awareness Event is dé ontmoetingsplaats en inspiratiebron voor paardenliefhebbers uit België en Nederland. Of je nu ruiter, menner, groom of supporter bent van je paardrijdend kind je wordt geïnspireerd op het Horse Awareness Event. Je kan er namelijk kennis maken met het brede spectrum aan mogelijkheden zowel voor je paard, voor jezelf als voor de verzorging van het paard.

2. De organisatie van Horse Awareness Event is in handen van professioneel producer, advisor en coördinator LIET en professioneel Horse Communicator Klaartje van Steen. Beiden hebben de intentie om door te groeien naar een jaarlijks terugkerend evenement waar paardenliefhebbers elkaar kunnen ontmoeten en inspireren.

Het doel van dit evenement is het bieden van een platform aan mensen in de paardenwereld om zich te presenteren met producten en diensten op hun stand alsook het geven van een lezing, demo of show. Een zeer belangrijk uitgangspunt van de organisatie is dat respect voor mens en dier centraal staan. Naast de organisatie van dit event zal Klaartje van Steen een demo Natural Balance geven.

3. Respectvol omgaan, bewust trainen en de gezondheid van het paard staan centraal tijdens het Horse Awareness Event. Er is een divers aanbod van verschillende therapiën zoals osteopathie, craniosacrale therapie en shiatsutherapie. Daarnaast kan je lezingen en demonstraties bijwonen over vrijheidsdressuur, academische rijkunst, rechtrichten, communicatie met paarden, bitloos mennen en nog veel meer!

4. Weer of geen weer Horse Awareness Event is een indoor event dat plaats vindt op Domein Panhof in Peer (België) nabij de Nederlandse grens. Voor het Horse Awareness Event wordt Domein Panhof omgetoverd tot een heus strodorp van standjes en gezellige plekjes om een demo of lezing te volgen verspreid over 2 binnenpistes. Domein Panhof beschikt over een cafetaria en ruime parking. Zelfs je hond is welkom, mits aangelijnd. Nele Stevens en dochter Yenka van Domein Panhof geven tijdens het event een demo bitloos springen.

5. Ontmoet tijdens het Horse Awareness Event verschillende bloggers van Paardentaal Magazine. Zowel bloggers uit België als Nederland zullen aanwezig zijn op dit event. Breng een bezoekje aan hun stand en woon hun demo’s of lezingen bij. Volgende bloggers van Paardentaal zijn op Horse Awareness Event: Sandra Habets, Ines Laurent, Sabine Baron, Wendy Machiels, Lisanne Joosse en Wendy Van de Velde .

Horse Awareness Event: Nalanta

6. Nalanta steelt de show op de eerste editie van het Horse Awareness Event! Het super bekende Nederlands duo Eva Roemaat en Jesse Drent tonen hun expertise in vrijheidsdressuur tijdens hun gastshow. Dit moet je gezien hebben.

7. Bezoek de stand van Paardentaal Magazine in het strodorp en doe mee aan onze winactie. Je kan o.a. gratis lessen, sessies en een fotoshoot winnen

Reserveer alvast je ticket voor het Horse Awareness Event op zondag 9 april 2017 en geniet van de show van Nalanta!

www.horse-awareness-event.be

webvertorial

This article was originally published on paardentaal