Toerisme en recreatiemanagement

advertisement

The end is near...

by Toerisme en recreatiemanagement
by Toerisme en recreatiemanagement

Na uren,dagen, weken, maanden in de les en achter onze bureau is het zover … de laatste examens (of daar hopen we toch op). Niet meteen de favoriete periode in het jaar van een student.

Honderden pagina’s die in je hoofd geprent moeten worden, tientallen boeken die je moet verstaan, … maar 3TRM zal niet opgeven. We kijken allen enorm uit naar het einde van een hoofdstuk en het begin van een nieuw avontuur. We zijn er klaar voor.

Nog even drie weken werken en zweten, waarna we mogen vertrekken naar de stage waar iedereen lang naar heeft uitgekeken. Maar we mogen uiteraard niet te snel juichen. Onze bachelorproef staat ons nog te wachten. Natuurlijk hopen wij in juni een fantastische bachelorproef af te geven om onze carrière aan de Hogeschool PXL af te sluiten.

Voor de studenten willen we jullie nog enkele examen tips geven:

by Toerisme en recreatiemanagement
by Toerisme en recreatiemanagement
  • Een beetje ontspanning is oké: dagen achter je boeken kruipen is niet goed. Wissel studeren af met korte pauzes en voldoende ontspanning. Dit zorgt voor een topprestatie
  • Ik ben blij dat jij in mijn team zit: teamwork is de sleutel tot succes. Help elkaar en je zal zien dat die examens vlot verlopen. Ook steun van familie en vrienden is belangrijk. Uiteraard is wat tijd voor jezelf ook belangrijk.
  • Je mag op je twee oren slapen: een goed nachtrust is belangrijk. Je zal zien, je concentratie is veel beter als je uitgeslapen bent.
  • YES YOU CAN: de gouden regel: geloof in jezelf!
by Toerisme en recreatiemanagement
by Toerisme en recreatiemanagement

Aangezien wij de komende drie weken met onze neus in de boeken zullen zitten, nemen onze leerkrachten de blog eventjes over! Maar niet getreurd… Nadien volgen onze avontuurlijke stageverhalen!

Tot snel! En veel succes aan alle blokkende studenten!

Ellen