Een bedrijf leiden terwijl je studeert, kan dat?

De AP Hogeschool biedt een oplossing voor studenten met een speciaal statuut. In overleg met het opleidingshoofd worden regels opgesteld. Zo mag je bijvoorbeeld voor bepaalde lessen gewettigd afwezig zijn of een test, examen, presentatie verplaatsen als dat op een verkeerd moment staat ingepland.

Arne met zijn eigen filmbedrijf "Startmotion"
Arne met zijn eigen filmbedrijf "Startmotion"

Arne heeft een eigen bedrijf ‘Startmotion’.
Hij heeft voor de studie Communicatiemanagement gekozen omdat: “Communicatie heel belangrijk is en blijft, welk beroep je ook uitoefent.”
Daarnaast vertelt Arne dat je wel een goede planning nodig hebt om een studie te kunnen combineren met een eigen bedrijf. Maar door het ‘flextraject’ van AP kan hij beide goed combineren. Hij moet niet aanwezig zijn in alle lessen en hij kan deadlines en examens verplaatsen. “Ik heb veel bijgeleerd op AP. Ik weet nu hoe ik mijn bedrijf moet positioneren, hoe ik het concept moeten verkopen en hoe ik efficiënt communiceer.”

Heb jij ook een speciaal statuut en wil je meer informatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met het opleidingshoofd van Communicatiemanagement.
Zie www.ap.be

This article was originally published on communicatiestuderen