Tutorial Smokey eyes // makkelijk

Een heel makkelijke ooglook in slechts 3 stappen.

Charlotte Tilbury, MAC, MUD, L'Oreal

Stap 1: Je brengt dit oogpotlood in de kleur “Amber Haze“van Charlotte Tilbury over het hele bewegend ooglid aan. De kleur komt niet heel goed over op foto maar is een mooie bronzige kleur.

Stap 2: Je neemt een blending kwast of gebruikt je vinger om deze mooi uit te blenden over je hele ooglid tot in de arcadeboog. Ik gebruik de 217 van MAC (eerlijk? de beste oogschaduwkwast ooit).

Stap 3: Je trekt een lijntje met een zwart oogpotlood boven je wimpers (mag slordig) en je werkt deze opnieuw met de blendingkwast mooi naar boven (dit zorgt voor een nog iets donkerder effect). Ga je uit? Dan kan je het nog feller aanzetten met zwarte oogschaduw. Ik trek de kleur ook even door met een fijne oogschaduwkwast tot halverwege mijn onderste wimperrand (erop, niet erin). Ik teken nu ook nog een lijntje op de wimperrand om de look nog wat donkerder te maken.

Stap 4: Mascara, goed veel! Deze mascara van L'Oreal vind ik echt een toppertje!

Voila, nog wat highlighted op de wangen en eventueel onder je wenkbrauw aanbrengen en je bent helemaal klaar! Dit is echt een heel snelle en leuke manier om met een smokey look te gaan werken.

Hebben jullie hiervan graag een video? Laat het gerust weten in de coments hieronder!

Voor regelmatige updates, volg me zeker via instagram

Smokey Eyes

This article was originally published on nietzomaarsaar

Comments (2)

Login or create an account to leave comments.

profile picture for Saar Vandegaer

| flag

Saar Vandegaer

@Ine Jacobs: Stuur me maar een foto hè ;-)

profile picture for Ine Jacobs

| flag

Ine Jacobs

Leuk artikel! Die houd ik bij!

Show more