Review oogschaduwpalette ZOEVA Cocoa Blend - Winactie gesloten

Het stond al zo lang op mijn wishlist en als cadeautje voor mezelf kocht ik het dan eindelijk! For real, het Zoeva Cocoa Blend palette. Voldeed het aan mijn verwachtingen, yes it did! En ik heb ook nog heel leuk nieuws voor jullie want ik geef er nog eentje weg op mijn blog om jullie, mijn lieve volgers te bedanken. Scroll maar even verder om te zien wat je hiervoor moet doen!

by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer

Review:

Het Cocoa Blend palette, what can I say…. Waarom heb ik in godsnaam zo lang gewacht om deze topper in huis te halen??!! Het zou zijn ontstaan vanuit de wereld van de zoete zonden. Geïnspireerd ook blijkbaar door warme nuances van truffes met nougatkleuren en marsepeintinten. Eigenlijk dus een oogschaduw- _bonbon _doos. Je kan meteen zien dat het een samenstelling is van warme kleuren. Ze hebben een supermooi pigment & blenden heel mooi samen. Dit is een palette waarvan ik nu al weet dat ik elke kleur zal gebruiken voor zowel een dagdagelijkse als een avond-look! Je kan er zo een mooie combinaties mee maken.

by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer

Mijn favoriete kleur, weet ik nu al, is Warm Notes. Het is geen typische rode oogschaduwkleur maar een leuk accent en blend heel mooi samen met Freshly Toasted of Substitute For Love.

by <a href='https://www.smallteaser.com/user/nietzomaarsaar' class='captionLink'>Saar Vandegaer</a>
by Saar Vandegaer

Voor deze look combineerde ik Bitter Start als basis en in de binnenste ooghoek, in mijn arcadeboog Substitue for love en op mijn bewegend ooglid Warm Notes. Deze 2 blenden mooi samen uit voor een alledaagse ooglook.

by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer

Hoe kan je zelf dit oogschaduwpalette winnen?

  • Volg me op Facebook
  • Volg me op Instagram
  • Abonneer je op mijn Youtube
  • Stuur me een mailtje waarom je dit palette graag zou willen winnen of laat hieronder een leuke comment achter.

Maak meer kan om te winnen door?

  • Deze win-actie te delen

Heel veel succes! Ik maak de winnaar bekend op 18 februari!

Zoeva Cocoa Blend Palette // €22 // online bij Douglas of Zoeva.

This article was originally published on nietzomaarsaar

Comments (14)

Login or create an account to leave comments.

profile picture for Karen Marjaux

| flag

Karen Marjaux

Dit zou perfect zijn om te werken aan mijn look :-) of toch te oefenen ;-)

profile picture for Mariska

| flag

Mariska

I love the look & feel van het palette. A little box of surprises want de kleurtjes zijn prachtig. Volgens mij een echte must have aangezien ik vaak on stage er goed moet uitzien. Uiteraaaaaard volgde ik jou al op alle kanaaltjes... maar ik kon het niet laten om mee te doen aan deze wedstrijd. So let me shine baby :-) <3

profile picture for Katrien Merckx

| flag

Katrien Merckx

Ziet er mooi uit en ben er ook heel benieuwd naar! :-) Dit merkje kende ik nog niet. Dus ik doe zeker graag mee aan je actie! Ik volg je al op al je leuke kanalen! ;-)

profile picture for Saar Vandegaer

| flag

Saar Vandegaer

Eva Boelaert, dit is de 'lip butter' van Cien (beautymerk van Lidl) in de kleur 18 'Dolce Vita'. Dat voelt heel fijn!

user placeholder

| flag

Beauty Treasures

Veel succes aan de deelnemers, lijkt mij een mooi palette om te winnen!

profile picture for Linda Raaijmakers

| flag

Linda Raaijmakers

Ik zou deze palette sowieso al graag willen winnen vanwege de bovenste roze kleur en de bronzen kleur linksonder op het palette. Echte prachtkleuren die ik nog niet heb :D Omdat ik hem zo raag wil heb ik het volgende gedaan om kans te maken :D Facebook: Linda Raaijmakers (geliked en gedeeld) Twitter: lindaenbjorn (volg en retweet) Instagram: lindaenbjorn (volg) YouTube: lindaenbjorn (geabonneerd) Pinterest: lindavanduren/ (gepind) groetjes Linda l_raaymakers@msn.com

profile picture for Eva Boelaert

| flag

Eva Boelaert

Ik ben helemaal gek op de borstels van Zoeva en ben heel benieuwd naar hun oogschaduwpaletten... Ik wil al een tijdje een oogschaduwpalette met rode en roze tinten (Modern Renaissance staat ook op de wishlist) en Cocoa Blend is zo mooi! Alvast merci voor de winactie, altijd leuk 😊 P.S.: wat heb je daar op je lippen? I like!

profile picture for Makeupandmore

| flag

Makeupandmore

Tis gelukt 😁. Waarom ik dit palette graag wil winnen? Omdat ik een echte beauty-verslaving heb en ik zoveel mogelijk nieuwe producten wil uitproberen.

profile picture for Julie Fauvel

| flag

Julie Fauvel

Sinds de ontdekking van jouw blog helemaal in de ban van skincare en make-up ! En dat is meteen de reden waarom ik dit palette zo graag zou winnen: ik ontbreek echt nog een palette met mooie nudes en wat roos/paarse tinten... 1 palette voor dag en avond look: odeaal om mee te nemen op vakantie of op weekend!

profile picture for Marjolein Van Laere

| flag

Marjolein Van Laere

Ik waag graag mijn kansje! Daar zitten wel wat kleuren tussen die ik ook wil gebruiken! 't Zou een mooie aanvulling zijn van mijn bijna onbestaande waaier aan make-up ;)

Show more