Morres - Wonen

Trendkleuren

Morres wonen

Afgelopen jaar was koper het van het! Dit in combinatie met wit marmer en poederroze sierde het interieur. Zachte pastels en wit bleven het interieur overheersen. Jaarlijks zijn er wel opkomende trends en veranderen er verscheidene zaken in ons interieur. Om geen drastische of ingrijpende veranderingen te doen werk ik daarom graag met woondecoratie. Voor zowel de keuken, woonkamer als, ja eigenlijk, de rest van de woning kan je werken met een goede tijdloze basis. Deze basis kan je dan door gebruik van leuke catchy decoratie er helemaal anders doen uitzien. Het is net door met je decoratie te gaan spelen en bepaalde kleuren te gebruiken dat je de accenten legt

Bijkomend voordeel is dat je zo makkelijk kan veranderen nu en dan. Naar 2017 toe, komen warmere kleuren weer helemaal op. Koper wordt vervangen door goud, de Scandinavische pastels worden donkerder en ruwere materialen doen hun intrede. Je moet dus al wat meer durven maar aubergine, okergeel & groente tinten doen hun opmars. Kwa decoratie zijn planten, cactussen en vetplanten nog steeds een topper. Werk met een tapijt of andere zachte accenten hier en daar voor de sfeer en rust. Hierbij al wat leuke inspiratie die je allemaal bij Morres kan terugvinden.

Natuurlijk volg je best je eigen stijl Iets volgen omdat het een trend is, hoeft zeker niet. Je zoekt een gulden middenweg en iets wat bij jouw interieur en identiteit past. Ik zelf blijf een grote fan van poederroze en pastelkleuren al combineer ik het wel met goud en waarom niet een okergeel dekentje erbij leggen of wat kussens met zachte dons? Een tapijt brengt ook zoveel sfeer en gezelligheid.

by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer

by <a href='https://www.smallteaser.com/user/nietzomaarsaar' class='captionLink'>Saar Vandegaer</a>
by Saar Vandegaer

Je kan de blogpost op hun website hier bekijken.

This article was originally published on nietzomaarsaar