Morres Wonen - Hout als accent

Artikel voor Morres - hout als accent&nbsp;&mdash;&nbsp;by <a href='https://www.smallteaser.com/user/nietzomaarsaar' class='captionLink'>Saar Vandegaer</a>
Artikel voor Morres - hout als accent — by Saar Vandegaer

Hout als accent in het huis!

Onze woning is hoofdzakelijk wit. Boven heb je een witte vloer, alle muren zijn wit geverfd en ook de keuken is wit. Ik blijf fan van het klinische wit, het straalt rust uit en eenvoud. Waar je dat mooi in contrast kan brengen met zwart, kozen wij voor warm hout als accent her en der. Zo heb je in onze keuken houten schuifdeuren, houten leggers langs de gashaard en een houten werkblad op de livingkast.

Ben je aan het bouwen en zoek je inspiratie? Of wil je wat veranderingen aanbrengen aan je eigen interieur? Mijn vogels van Normann kon je in de vorige blogpost al terugvinden, maar houten accenten zie je in zoveel meer. Zo kan je de tafelpoten in het hout zetten of het tafelblad. Misschien denk je wel aan een ingrijpende verandering en een  stukje parket in de living?Hierbij wat leuke inspiratie hoe je decoratief om kan gaan met warme accenten zonder al te ingrijpende veranderingen, maar met een groot effect.

Kijk zeker eens bij Morres voor de rest van de blogpost.

This article was originally published on nietzomaarsaar