Mijn favoriete oplossing tegen vermoeidheid // BABOR

by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer

Mijn geheim voor een frisse blik in de ochtend? Een dual oogcrème. Eentje die goed werkt 's avonds en eentje die vooral snel intrekt in de ochtend. Zoals je weet als mama van 2 kleuters, heb ik altijd weinig tijd.

Waarom heb ik een oogcrème nodig?

Als 30+ zijn de eerste kleine rimpeltjes zichtbaar. Dat begint ook steeds bij de ogen. Lachrimpeltjes wordt het ook al wel eens genoemd. Bij sommigen zijn het effectieve wallen of verkleuringen die door komen. Sowieso is de huid rond de ogen gevoeliger en dunner vandaar ook de eerste tekenen van vermoeidheid. Doctor Babor komt met een handige stift als dag- en nachtverzorging. Waarom een verschillende crème? Omdat we 's morgens een crème willen die snel intrekt en 's avonds voor het slapen gaan eentje die extra hydrateert.

by <a href='https://www.smallteaser.com/user/nietzomaarsaar' class='captionLink'>Saar Vandegaer</a>
by Saar Vandegaer

Overdag is het een gladmakende crème die kringen onder de ogen zal verbergen en de microcirucalite zal stimuleren.

De nachtcrème werkt eerder tegen het minderen van zwellingen en versterken van de huidbarrière. Beiden zonder parfum of andere geurstoffen.

Het is misschien niet een heel goedkoop product maar je komt er wel enorm lang mee toe. Als je een gevoelige huid hebt, is het alvast geschikt. Elke morgen en avond een erwtje is voldoende en voor de rest zou ik zeggen…oordeel zelf maar. Dit is mijn snoet in de ochtend zonder make-up, bewerkingen of filtertjes. En ik had een heel slapeloze nacht… :-(

Het masker op de foto gebruik ik ook al een tijdje en is onmisbaar geworden in mijn routine. Zo een 3 maal per week smeer ik mijn voorhoofd voor het slapen gaan in met Babor Reversie “anti-aging overnight maak”. Ik had wat last van fronsrimpels en een droog voorhoofd. Er zijn 2 manieren hoe ik dat heb aangepakt. Heel makkelijk door veel water te drinken en door dit 3 maal lokaal enkel op mijn voorhoofd te gebruiken voor het slapen gaan. Het is een crèmemasker en doet dan “overnight” zijn werk.

by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer

by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer

Inhoud flesje: 2 x 15 ml //€63

Bij de ogen zijn kleine rimpeltjes het eerst zichtbaar. Reden genoeg om de gevoelige huid hier tweevoudig te ondersteunen. In de vorm van een praktische stift bevat de Dual Eye Solution Day & Night een dag- en nachtverzorging, speciaal afgestemd op de verschillende behoeftes afhankelijk van het tijdstip van de dag. De gladmakende oogcrème met het Day Boost Complex verbergt kringen onder de ogen en stimuleert de microcirculatie. De nachtcrème vermindert zwellingen met het Re-Charge Complex, bevordert de regeneratie en versterkt de huidbarrière. Zonder geurstoffen.

Alle Babor-producten zijn te koop in het schoonheidsinstituut en via www.babor.be

2 x 15 ml // 63,00 euro

This article was originally published on nietzomaarsaar

Comments (1)

Login or create an account to leave comments.

user placeholder

| flag

Beauty Treasures

De oogcrème moet ik nog testen. Maar ik heb er hoge verwachtingen van.

Show more