Make-up lente Sothys //Désert Chic

Sothys nodigt ons uit op een woestijntripje! Laat de avonturier in je naar boven komen en hunkeren naar zon met deze look.

De look bestaat uit deze 7 producten:

  • Zonnepoeder
  • Oogschaduw Sothys
  • Oogschaduw Stylo
  • Kalligrafiepen voor de ogen
  • 2 x Lippenlakkers
  • Nagellak

by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer

Toen ik de afbeelding zag vond ik het meteen een mooie look. Die wou ik ook eens uitproberen! Ik ben zeker dat je er op vakantie nog beter mee zal zijn, maar het neemt ons op zich wel al wat mee naar de zomer. Het leuke is toch wel het totaalpakket dat heel erg fijn werkt.

In eerste instantie schrok ik wat van de bronzer. Ik vond hem heel poederig, maar hij brengt zeer mooi aan en mattifieert prima. Je brengt deze stelselmatig aan en dan is het geleidelijk aan wat opbouwen. Pigmentatie is werkelijk top, dat geldt trouwens ook voor de oogschaduw. Het is mijn eerste ervaring met make-up van Sothys maar ik ben alvast heel enthousiast om nog meer te proberen. De lipkleurtjes en de nagellak is zo mooi op mekaar afgestemd. Een heel fijn alternatief voor knalrood in de zomer en toch wat feller dan gewoon 'oude'.

De verpakking van deze lijn is geïnspireerd door de oosterse architectuur!

Bronzer mat

De matte oogschaduw is een mooie combinatie tussen grijs en kaki. Opnieuw een mooie pigmentatie dus geleidelijk aan opbouwen.

Oogschaduw Kaki 50
by <a href='https://www.smallteaser.com/user/nietzomaarsaar' class='captionLink'>Saar Vandegaer</a>
by Saar Vandegaer
kalligrafiepen

De bijhorende kaligrafiepen in een grijze kleur maakt de look af en nog intenser. Minder opvallend dan een zwarte of donkere eye liner en werkt heel precies en nauwkeurig door de fijne vilten punt.

lippenlakkers Sothys

Het voordeel van deze liplakkers is hun betere houdbaarheid. Ze zijn de ideale combinatie tussen een lipgloss en een lipstick.

lente nagels met Sothys

Een leuk kleur nagellak en ideaal meeneem formaat. Dit is ook zo een typisch kleurtje dat ik ook op mijn teennagels durf gebruiken. Heel leuk!

make-uplook Sothys

Dit is alvast mijn draagbare look voor komende lente.

De producten van Sothys zijn verkrijgbaar bij de instituten: Poudre soleil N°20 Terre du désert
€42 // Ombre à paupières N°50 Safari €25 // Stylo ombre à paupières N°10 Rose €24 // Feutre calligraphie yeux N°10 Cactus €25 // Vernis à lèvres N°10 Tangerine €29 // Vernis à lèvres N°20 Sanguine €29 // Vernis à ongles n°309 Corail €15

This article was originally published on nietzomaarsaar