Lentekleur op je nagels // Pronails

Wat deed dat deugd die eerste zonnestralen afgelopen week. En goed nieuws want dinsdag en woensdag gaan we profiteren van nog meer zon en mooi weer. We halen onze kleertjes terug uit de kast, ballerina's en zomerschoenen worden klaar gezet. Ik verzorg ook graag mijn handen. Een nagellak kleurtje kan daar wel bij helpen. Wie mij al een tijdje volgt, weet dat ik wel liefhebber ben van geen al te blitse kleuren. Nu en dan eens een rode nagel vind ik leuk, maar zacht roze of nude tintjes genieten echt wel mijn voorkeur en zeker in de zomer.

De nieuwe Elevate Life SS17 collectie van ProNails trok wel mijn aandacht. Ze spreken met dit gamma in op de vrouw die graag touwtjes stevig in handen neemt!

by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer

Het leuke is dat ze voor de kleurenkeuze hun lieten inspireren door de catwalk. Alles staat in teken van zachte aardetinten en eerlijke, natuurlijke materialen. De kleuren spreken mij enorm aan. Ik probeerde 2 kleurtjes uit. Het voordeel van zo een zachte onopvallende kleuren is dat ze makkelijk combineerbaar zijn met zowat elk kledingstuk in je garderobe. Daarnaast valt het niet zo snel op als er een stukje beschadigd is.

1// Mani Monday:

Een zachte pastelroze kleur en eigenlijk mijn favoriet van de 2. Ik heb deze al flink gebruikt. Brengt makkelijk aan en geeft een mooie dekking. Deze kleuren zijn trouwens een toevoeging aan het 'longwear gamma'. Daarover schreef ik een tijdje terug een blog, die je hier kan terugvinden.

by saarvandegaer
by saarvandegaer

2// Elevator Peach

Niets dat je meer pitch proof maakt dan deze pastel peach kleur op je nagels! Geeft ook een mooie dekking net als de Manic Monday, alleen denk ik dat deze nog mooier van effect is in de zomer, met een bruiner velleke. Op dit moment leken mijn handen nog bleker hierdoor.

Pronails Elevator Peach

Mijn topfavoriet is toch wel Manic Monday. Morgen maandag? Ik weet al welke nagellak ik zal dragen. Algemeen ben ik heel tevreden over de dekking, alleen zou ik deze zeker combineren met een topcoat. Alleen al om de kleur langer mooi te kunnen houden want ik had wel heel snel last van nail chips.

3// Vitamina Cuticle Oil

Heb je snel last van gescheurde nagels? Of broze nagelriemen? Dan is een vitaminekuur zeker wel eens handig om te doen. Deze olie bevat zoete amandelolie en laurierextract. Een ideale verzorging dus.

Hoe bewaren jullie je nagellak?

Om je nagellak langer te bewaren heb ik enkele tips.

  • Hou je flesje goed proper, ook na het lakken. Als er restjes op de hals zitten, best verwijderen omdat je het flesje anders niet meer goed afsluit.
  • Zet de flesjes verticaal. Zo blijven de ingrediënten op hun plaats zodat het geheel niet schift.
  • Wist je dat nagellak maar 2 jaar goed blijft? Als hij te plakkerig is best weggooien omdat anders de nagellak slecht is.
  • Waar bewaar je je nagellak? Het beste is deze niet in de badkamer te bewaren maar op een koude droge plaats. Nog beter is ze in het donker te bewaren. Ik kocht onlangs deze leuke doos van Derrière la porte bij Inno. Sowieso vind ik de tekeningen van dit merk wel heel leuk en origineel. Ik neem vaak de doos gewoon mee naar de living als ik mijn nagels wil lakken. Echt handig!

Derrière la Porte

  • Ik doe altijd snel mijn flesje nagellak weer toe. Wist je dat er anders te veel lucht aan je nagellak komt waardoor deze te dik wordt en minder makkelijk aanbrengt.

Wat zijn jullie favoriete nagellakjes? Ik wil eventueel wel eens een nagellak stash video opnemen om te tonen welke ik handig vind in gebruik.

Te koop online //LongWear Frequent Buyer/Elevator Peach/Drink Your Greens/Booking Confirmed/Out of Office/Mani Monday: 14,95 €

This article was originally published on nietzomaarsaar