Kinderkleding labelen // win win win

Gebeurt het bij jullie ook al eens dat kledingstuks zomaar plots verdwijnen? Je kent het wel, zo mee gaan zwemmen met het school en pardoes een handdoek blijft achter of nu en dan eens een verkeerde jas. Onlangs vergat Ivonne haar trui, zo met dat warmere weer gebeurt dat al eens dat ze die uitdoen in de klas. Ongetwijfeld wordt er dan wel door de juf gevraagd van wie welke trui is, maar dan moeten ze wel opletten en het nog weten.Nog erger zijn drinkbussen of brooddozen die verdwijnen als sneeuw voor de zon. Voor Gijs en Ivonne naar de crèche gingen was ik goed voorbereid. Oeps, dat is toch een beetje overdreven! Voor Gijs naar de crèche ging was ik goed voorbereid. Alles mooi gelabeld, duidelijk en wel gemarkeerd. Nooit ging er wat verloren en duidelijk was het, wat al dan niet van ons was. Maar dat strijken in die etiketjes wat een gedoe zeg. Ik vind slimme oplossing super, maar ik heb nog liever dat ze ook handig en efficiënt zijn. Mijn nieuwe name tags zijn dan ook handig om gewoon op te plakken. Op een brooddoos, in de etiketjes van de kleding en ik moet gewoon 24u wachten voor ze in de was mogen. Op die tijd heeft het labeltje zich mooi aan het etiket gehecht. Toch een zalige en snelle oplossing, niet?

My Nametags — by saar vandegaer
My Nametags — by saar vandegaer

Personaliseren:

Via de website kan je deze nametags heel makkelijk en snel bestellen. Na enkele dagen zaten deze mooiers al in de bus. Ik koos een leuk autootje voor Gijs en een appeltje voor Ivonneke (een mooie verwijzing naar haar geboortekaartje met roodkapje erop). Je kiest wat je wil en welke kleur je wil.

my Nametags hemdje Gijs
my Nametags hemdje Gijs

Winactie:

Ik heb nog goed nieuws voor jullie want ik mag zo een setje nametags weggeven aan 1 van mijn trouwe volgers. Natuurlijk niet deze nametags maar je mag ze zelf kiezen en personaliseren naar jouw zin. Voor mama’s die een baby verwachten, superhandig voor in de crèche. Voor mama’s van kindjes die naar schoolgaan, handig voor kleding en brooddozen maar ook nog zoveel meer.

Wat moet je hiervoor doen?
  1. Comment onderaan dat je graag meedoet
  2. Like mijn Facebookpagina.
  3. Like de Facebookpagina van ‘My Nametags’.

Ik laat ten laatste 15 mei weten wie gewonnen heeft.