Inspiratie Valentijn <3

Hoe kan je je vriend of man verrassen bij Valentijn? Of waarmee kan hij of zij jou een plezier doen? Hierbij enkele dingen waarmee je mij blij kan maken.

1. Parfum: Love Story Eau Sensuelle van Chloé

Chloé is, naast Marc Jacobs, 1 van mijn favoriete parfums. Met hun laatste nieuwe 'Eau Sensuelle' onthult Chloé een nieuw gevoel van vrouwelijkheid en sensualiteit. Vandaar ook het parfum dat uiterst geschikt is voor te gebruiken bij Valentijn. Dit unieke eau de parfum combineert verfijning en genot. Het is een creatie van twee vrouwen, Anne Flipo (die Love Story Eau de Parfum en Love Story Eau de Toilette creëerde) en Domitille Bertrier. Het onthult een nieuw facet van oranjebloesem, het signatuur-ingrediënt van de lijn en mijn favoriete ingrediënt in dit parfum. De oranjebloesem wordt vermengd met zonnige noten en de bijna vanille-achtige geur zodat de geur zoeter en romantischer wordt. De sensualiteit wordt verfijnd door een sandelhoutakkoord. Fluweelzacht en romig geeft het diepte aan deze elegante geur. Een nieuwe olfactorische poëzie. Een nieuw liefdesverhaal, gezien door de ogen van Chloé. I love it!

Clémense Poésy

Chloé Love Story Eau Sensuelle 30 ml Є 61,11*

Chloé Love Story Eau Sensuelle 50 ml Є 84,44*

Chloé Love Story Eau Sensuelle 75 ml Є 82,22*

*adviesverkoopprijs Chloé Love Story Eau Sensuelle is vanaf februari 2017 - op tijd voor Valentijn! – verkrijgbaar bij de geautoriseerde Chloé Fragrances parfumerieën en warenhuizen.

by Saar Vandegaer
by Saar Vandegaer

Love this perfume

2. Rode nagels

Valentijn staat voor rood. Het is de centrale kleur dan. Het is geen geheim dat ik een fan ben van rode tinten. Kleding, juwelen, rode nagels en lippen, LOVE IT! Ik vind het een supervrouwelijk kleur en hou van de felle contrasten. Deze nagellak mag aldus niet ontbreken op deze dag.

Sally Hansen

3. Outfit suggestie:

Om een speelse toets aan je outfit te geven met de nodige portie glitter zou ik voor dit leuke T-shirtje gaan. Een beetje speels, sportief en toch supervrouwelijk. Het hoeft niet altijd een stijve afgeborstelde tenue te zijn. Ook dit vind ik zeker een must have op een zwarte skinny en met een zwart blazertje zijn we klaar voor een etentje met 'de liefde van ons leven'.

by Lily Mechelen
by Lily Mechelen

Hoe vieren jullie valentijn?

This article was originally published on nietzomaarsaar

Comments (1)

Login or create an account to leave comments.

user placeholder

| flag

Beauty Treasures

Ik ben fan van de Chloé geur.

Show more