Een weekendje weg? Dit zijn mijn absolute musthaves!

Uitkijkend naar een weekendje weg — by saar vandegaer
Uitkijkend naar een weekendje weg — by saar vandegaer

Weet jij soms niet wat dragen als je een weekendje weg gaat al dan niet naar een zonnigere bestemming? Je hebt alleen geen zin om veel mee te nemen dan verkies ik deze essentiële stuks: makkelijke T-shirts met toch net dat tikkeltje meer, een schortje of comfortabele broek en voor 's nachts mag het ook al eens wat meer zijn ;-). Ik draag graag sobere items in het grijs, zwart, donkerblauw of streepjes.

Grijze losse t-shirt — by saar vandegaer
Grijze losse t-shirt — by saar vandegaer

Nu en dan koop ik al eens iets online. Gewoon in tijdsnood en last minute. Ik bestelde voor mezelf deze items op de website van Pabo. Iedereen heeft een bepaald beeld van de website, maar je kan daar ook mooie kledingstuks aankopen. Je ziet het niet zo goed op foto, maar dit shirt heeft een zilveren draadje in de naad. Heel subtiel maar zo net dat tikkeltje meer. Ik kocht hetzelfde ook een oud-roze kleur. Deze blush kleur is helemaal in. Het zijn basisstuks die je met zoveel kan combineren (jeans, gekleed, rokjes, shortje enz). Ik draag ze trouwens ook op een taxirok of jurk, dat heeft ook wel wat om te gaan dineren op vakantie. Handig en multifunctioneel!

oud roze shirt — by saar vandegaer
oud roze shirt — by saar vandegaer

Ook groot aanbod aan nachtkledij kan je er terugvinden. Ik moet zeggen dat ik er op zich wel belang aan hecht maar dat mag zeker wel budgetvriendelijk zijn. Dat kan hier wel! Ik moet zeggen dat ik dan wel kleur verkies. Dit koraalkleuring jurkje vond ik echt te leuk.

nachtkledij&nbsp;&mdash;&nbsp;by <a href='https://www.smallteaser.com/user/nietzomaarsaar' class='captionLink'>Saar Vandegaer</a>
nachtkledij — by Saar Vandegaer

Details van de items: grijze top €29,99 // roze top €29,99 // nachtkleedje €14,99

This article was originally published on nietzomaarsaar