Een doe-boek!

Ravensburger

Ik ben zeker niet de eerste die je spreekt over de Tiptoi stift met het boek. Ik mocht dit boek eens uit proberen en Gijs is helemaal verkocht sindsdien. Met de pen kan je allerlei leuke dingen doen. Je kan een spel spelen, iets met muziek doen, dingen zoeken. Kortom een leuke activiteit om te doen en handig om mee te nemen als je een uitje doet! Gijs nam het al mee op restaurant en op woensdagnamiddag kan hij er zin ook wel even mee bezig houden. Je zoekt kleuren, herkent geluiden en leert nog allemaal nieuwe dingen kennen. Zijn grootste fascinatie is het boerenleven dus het boek “op de boerderij” is ideaal voor hem. Het is effectief een speelse wijze om de dingen te ontdekken.

Tip Toi Ravensburger

  • Beleef met nieuwe interactieve mogelijkheden het boerderijleven
  • Basiskennis op een nieuwe manier verteld
  • Met liedjes, afbeeldingen en teksten

Weet je wat er zo leuk aan is? Eens je het starterspakket hebt aan gekocht kan je gewoon verschillende andere boeken bij aankopen om uit te breiden. De pen hoef je maar 1 keer aan te schaffen en werkt dus naar behoren in elk boek.

Tip Toi Ravensburger
Tip Toi Ravensburger

Zoals je kan zien aan de rode pet en het John Deere-shirt hebben we een tractorfan. Is jullie 4-jarige ook weg van het boerenleven? Hij zal alleen nog een beetje zijn angst voor diertjes moeten overwinnen.

Het pakket kan je bij Bol.com bestellen.

This article was originally published on nietzomaarsaar