Vegetarisch eten in Leuven

Vegetariërs worden talrijker en talrijker, zij verwachten dan ook vegetarische opties in elk Leuvens restaurant. Dit is meestal wel het geval, maar er zijn ook enkele uitsluitend vegetarische Leuvens restaurants die met biologische en duurzame producten helemaal aan je noden zullen voldoen. Vegetariërs vinden in Leuven op volgende adresjes zeker hun gading.

Noordoever

Hou je van eten in buffetvorm? Bij Noordoever aan de Vaartkom kan je genieten van een vegetarisch organisch buffet en betaal je per gram. Je neemt zoveel je wilt, laat je bord wegen en betaalt voor het gewicht. Voor mensen met weinig tijd, biedt Noordoever dit buffet ook als take away aan. Let op, je kan er enkel met credit card betalen. Naast het eten is er ook een leuke winkelhoek met duurzame gadgets, gezonde ingrediënten, biologische wijnen en koffie.

Noordoever Leuven

Greenway

Voor een snelle maaltijd kan je terecht bij Greenway, een vegetarisch fast food restaurant. Greenway wil zoveel mogelijk mensen met hun creatieve vegetarische keuken laten kennismaken want ze zijn ervan overtuigd zijn dat die lekker, gezond en duurzaam is! Je vindt hun producten ook in supermarkten en op Belgische muziekfestivals, smullen!

Greenway wrap

Lukemieke

Mag het wat langer duren, reserveer dan een tafeltje bij Lukemieke waar ze dagelijks twee gerechten serveren en een uitgebreid assortiment aan desserts. Water kan je er gratis krijgen en zalig genieten op hun groene tuinterras is een must in de zomer.

Lukemieke
This article was originally published on iloveleuven