Straatbuffet

Frank Deboosere belooft ons dit weekend lekker zonnig weer. Het ideale klimaat om een uitstapje in eigen stad te maken. Er valt immers weer heel wat te beleven in Leuven. In Park Den Bruul kan je op vrijdagavond al terecht voor Straatbuffet, een gloednieuw foodtruckfestival en dé perfecte afsluiter van de zomervakantie!

Food stall

Afgelopen winter kon je in Leuven al genieten van Food Fiesta, waarbij er een lekker legertje foodtrucks in Park Den Bruul neerstreek. Straatbuffet is hiervan de zomerse tegenhanger en belooft een even groot succes te worden want er staan enkele toppers van formaat ‘op het menu’.

Bij Straatbuffet kan je heerlijk proeven aan de foodtrucks van Würst, Jean sur Mer, Balls 'n Glory, Cro-Magnon, Doppio, 't Vanneke, Karibu, Urban Cook, Choco Kebab, Table D'Ho, Tommer, Alma Libre, Frieterij, Wanderlust, Ice Jewels, Mi! Asian, Little Red Barn en Cupcake Boutique. Moeilijk kiezen dus, maar je kan er natuurlijk een heuse proeverij van maken en verschillende dingen proberen! Heb je dorst gekregen van al dat lekkers? Dan is er naast de foodtrucks een bar met koude en warme drankjes. Je zal niks tekort komen!

Dit alles wordt vergezeld van een gezellig streepje muziek en op zondag zelfs van coole urban arts. Als kers op de taart kan je op 28 augustus immers ook genieten van ZomerZondag, een zomers urban arts-festival. Wat staat er op het programma? Slam poetry, Rnb en soulmuziek, graffiti en enkele leuke volksspelen. En dat allemaal gratis, een ideale zomerse zondag om de vakantie gepast mee af te sluiten!

This article was originally published on iloveleuven