Leuven Petanquet!

Ook dit jaar kan je je petanquekunsten weer tentoon spreiden op Leuven Petanquet. Kom op zaterdag 27 augustus zelf een potje spelen op de Philipssite of geniet van een lekker hapje en tapje terwijl je andere petanquers aan het werk ziet.

by Leuven Petanquet
by Leuven Petanquet

Sommigen vinden petanque misschien een sport voor mensen van de derde leeftijd, maar niets is minder waar! Leuven Petanquet bewijst dit met haar petanquetornooi voor jong en oud; op petanque staat immers geen leeftijd! En zeg nu zelf, wat is er leuker dan een potje petanque op een zonnige zaterdag met een leuk streepje achtergrondmuziek?

Maar het is niet all games en fun, Leuven Petanquet blijft een wedstrijd waarbij de competitiegeest wordt aangewakkerd. Op Leuven Petanquet gaan dan ook 40 teams van twee of drie spelers de strijd met elkaar aan voor de officiële Leuven Petanquet beker. Maak je echter geen zorgen, zowel petanquers met als zonder ervaring kunnen zich aan elkaar wagen. Het startschot wordt om 14u gegeven op de petanqueterreinen aan de Philipssite. Met de fiets naar Leuven Petanquet afzakken is aangeraden, er wordt immers een ruime fietsenparking voorzien.

Ga jij dit jaar met de beker naar huis?

This article was originally published on iloveleuven