'Leuven, eeuwenoud, springlevend' stadswandeling!

Wandelclub WSP Heverlee-Leuven viert dit jaar al haar 40ste verjaardag, en dat vieren we op zaterdag 10 december graag met een winterse stadswandeling, ‘Leuven, eeuwenoud, springlevend’!

Elk jaar organiseert wandelclub WSP Heverlee-Leuven een wandeltocht door de stad die je langs alle Leuvense must sees loodst, maar ook langs de gezellige Leuvense Kerstmarkt! Ook dit jaar kan je je wandelschoenen op 10 december weer aantrekken, en dit keer voor een extra speciale editie. Wandelclub WSP mag in 2016 immers al 40 kaarsjes uitblazen!

Er zijn verschillende (korte) afstanden (4, 6 en 12 km) en twee startplaatsen, eentje aan het Koninklijk Atheneum Redingenhof en eentje aan het station van Leuven. Bereikbaar en doenbaar dus voor iedereen, jong zowel als oud! Aan het Redingenhof doet de speelplaats voor de gelegenheid dienst als parking voor wie met de auto komt! Hier kan je starten tussen 13 en 18u. Wie met het openbaar vervoer komt kan starten aan Café Sport van 11-17u. Iedereen is van harte welkom!

by <a href='https://iloveleuven.smallteaser.com/user/rosavandevoorde' class='captionLink'>Rosa Van De Voorde</a>
by Rosa Van De Voorde

Met nu meer dan 450 leden en onder leiding van Jan Fonteyn, zijn vrouwtje Arlette en natuurlijk ook het voltallige bestuur én alle vrijwilligers gaat onze wandelclub nog een mooie toekomst tegemoet! Het oudste lid is maar liefst 90 jaar, papa van Dirk Van Sina, schepen van toerisme in Leuven. Je ziet het, ook WSP is nog springlevend! Kom dus gerust eens met ons kennismaken tijdens de leukste stadswandeling van het jaar!

Tip : ook de Kerstmarkt en de winkelstraten in kerstshopping sfeer worden aangedaan, voorzie je dus zeker van wat extra tijd tijdens of na deze wandeltocht!

GRATIS VERJAARDAGSBALPEN

This article was originally published on iloveleuven