Koffiebars met een twist – #1 Thelma Coffee & Design

In Leuven vind je heel wat koffiebars. Om er dan nog een echt originele tussen te vinden is moeilijk, maar deze drie koffiebars met een twist weten zich toch te onderscheiden van de concurrentie. Zij combineren koffie met andere zaken en zorgen zo voor een origineel concept dat ik zeker kan smaken! Iedere week stel ik er dan ook graag eentje voor. First up: Thelma Coffee & Design!

Thelma Coffee & Design: smullen en shoppen

Thelma Coffee & Design vestigde zich begin 2016 in de Vaartstraat, als een concept store waar koffie, mode en design elkaar ontmoeten. Bovenal heerst er bij Thelma Coffee & Design good old fashioned gezelligheid!

Of je Thelma Coffee & Design nu voor interieur items, mode of gewoon een kopje koffie binnenloopt, je zal er niet snel buiten willen komen want dit is dé nieuwe hotspot in Leuven. In het ruime en vooral ook lichte Scandinavische interieur is het zalig tussen de design en lifestyle spullen snuisteren. Je vindt er ook verschillende Belgische en Nederlandse modelabels; deze concept store wil immers een platform zijn voor eerlijke merken en lokale initiatieven, en dat kunnen wij alleen maar toejuichen!

by aupaysdesmerveillesblog
by aupaysdesmerveillesblog

Tijdens het shoppen eventjes kunnen gaan zitten en een koffietje drinken is natuurlijk mooi meegenomen! Bovendien kan je bij Thelma Coffee & Design ook je honger stillen met verschillende lactose- en glutenvrije lekkernijen. Alles wordt huisgemaakt in hun eigen kleine keukentje. Niet alleen het interieur en het eten zorgen voor een gezellige sfeer, ook zaakvoerster Katrien ontvangt je met een gulle dosis gastvrijheid waardoor je je meteen thuis voelt! Kinderen zijn bij Thelma Coffee & Design bovendien ook welkom en kunnen in de speelhoek ravotten terwijl mama en papa kleren passen of een koffietje drinken.

Bekijk meer foto's hier: http://www.aupaysdesmerveillesblog.be/thelma-coffee-design-leuven/

This article was originally published on iloveleuven