Feest op het Helleputteplein

Op zondag 28 augustus kan je lekker feesten op het plein. Na twee zeer geslaagde edities in 2014 en 2015 organiseert Wereldcafé.coop ook dit jaar weer Feest op het plein! Tijdens Leuven Autovrij kan je dan vanop het Helleputteplein genieten van live muziek, heerlijke hapjes en drankjes, een geweldige zomerse sfeer en, als je het weerbericht mag geloven, véél zonneschijn!

by befair.be
by befair.be

Wereldcafé.coop is een coöperatie van evenwaardige aandeelhouders die steunt op een enthousiast team van vrijwilligers en enkele betaalde medewerkers. Samen streven ze naar eerlijke handel met streek- en bioproducten. Je kan er heerlijk smullen van fair trade gerechtjes en proeven van originele bio-drankjes.

Ben je nog nooit bij Wereldcafé.coop binnen geweest? Ga dan deze zondag alvast eens de geweldige sfeer opsnuiven op Feest op het plein waar je kan genieten van uiteenlopende concertjes, van een a cappella- en een jongerenkoor over kleinkunst en folk om af te sluiten met roots en rock&roll. Doorlopend kan je genieten van heerlijk hapje en tapje, met onder meer paella en enkele vegetarische schotels.

This article was originally published on iloveleuven