Cyaankali - grote labels voor een klein budget

Zie jij ook zo graag de modieuze kleding van grote designermerken, maar heb je niet het budget om zo’n prachtige collectiestukken aan te schaffen? Mij klinkt het alvast heel bekend in de oren. Gelukkig heeft Cyaankali de oplossing: grote labels voor een klein budget. Hoe ze dat doen lees je hier!

by Buitenshuis
by Buitenshuis

Grote labels, kleine prijsjes

Bij Cyaankali, de gezelligste tweedehandsshop in Leuven, vind je de mooiste internationale topmerken zoals Marc by Marc Jacobs, Prada, Paul Smith, Miu Miu en uiteraard ook enkele Belgische modelabels zoals Dries Van Noten, Ann Demeulemeester, … Deze verkopen ze tegen een zeer zacht prijsje, het zijn immers allemaal geselecteerde stuks van het voorbije seizoen. Wekelijks komen er nieuwe designerstuks binnen dus het is aangeraden geregeld eens in de rekken te komen snuisteren.

Hoe doe je dat?

Cyaankali is geen grote winkel, de plaats is beperkt waardoor ze enkel kwalitatieve, zeer recente designerstuks aanbieden. Iedereen kan er zijn miskoopje binnenbrengen zolang het om een kwalitatief stuk van een respectabel modelabel gaat en het maximaal 2 jaar oud is. Niet-verkochte stuks moeten binnen de 3 maanden terug opgehaald worden. Bij Cyaankali vind je dus geen gedateerde of afgedragen tweedehands items maar frisse designer looks uit recente collecties.

Via Facebook, Instagram en Twitter kan je alle Cyaankali nieuwtjes volgen en blijf je up to date over de nieuwste aanwinsten. Naast de designerkledij vind je in deze luxueuze secondhandshop ook vintage accessoires van prachtige merken als Delvaux en Chanel. Van top tot teen in designer fashion, en dat tegen een mooi prijsje? Yes Please!

This article was originally published on iloveleuven