Plaatjes aanvragen op AP voor 'Warmste Week'

Mediatheek Meistraat doet mee aan goede doel — by Arno De Meulder
Mediatheek Meistraat doet mee aan goede doel — by Arno De Meulder

December is goededoelenmaand, ook AP kan niet achterblijven. De Mediatheek van AP campus Meistraat toont zich van zijn mooiste kant en steunt Tej, een vzw die jongeren psychologische hulp biedt.

In de mediatheek (het EMI) van de AP Hogeschool campus Meistraat vind je vanaf nu een bus waar je voor een kleine bijdrage Tejo, een goed doel, steunt. Daarnaast mag je nog een nummer naar keuze aanvragen bij CRAP, de campus radio van de AP Hogeschool.

Tejo is een organisatie die jongeren van 10 tot 20 jaar oud gratis therapeutische begeleiding geeft. De professionele therapeuten werken vrijwillig om ~zo~ snelle en laagdrempelige ondersteuning te bieden.

De organisatie biedt anonieme hulp om te voorkomen dat de situatie van de jongeren escaleert. Ze wil een veilige plek zijn voor jeugd waar ze alleen of met iemand erbij naartoe kunnen om over hun problemen te praten.

Flo Windey, radiostudente op AP draait de aangevraagde plaatjes van de actie: “Het is een mooie, gevarieerde selectie nummers. Van typische klassiekers als AC/DC tot het bekende Disney-nummer “Let It Go” van Demi Lovato. Gelukkig zitten er ook parels tussen zoals: “Carin at the Liquor Store” van The National.

Music for Life van Studio Brussel organiseert van 18 december tot en met 24 december ‘De Warmste Week’ in domein Puyenbroeck in Wachtebeke.De zender ondersteunt op die manier talloze acties voor verschillende goede doelen.

TEJO Antwerpen

Bredestraat 2

2000 Antwerpen

info.antwerpen@tejo.be

03 283 83 80

0499 75 28 96

This article was originally published on dentriangel